Zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt adevarati luptatori. Ei isi fixeaza de regula un tel si merg orbeste sa il urmeze indiferent ce compromisuri ar trebui sa faca cu cei din jur. Din acest punct de vedere, mai ales pe plan financiar se vor intelege foarte bine cu nativii din zodia Berbec, iar partenerul ideal pe plan amoros pentru ei sunt cei din zodia Fecioara.

Scorpionii au un mister aparte, ei sunt guvernati de planeta Pluto, cea mai indepartata din sistemul solar si cea mai mica, insa care are o influenta nefasta, plina de taine, adesea imprastiind o tendinta negativa, de autodistrugere. Ei sunt cei care cred in progres prin distrugere si regenerare personala.
Daca sunt inselati in iubire sau in plan profesional, vor face tot posibilul sa isi puna la punct un plan minutios si perfect pentru a –si lua revansa, in plus niciodata nu uita de cei care i-au ajutat dar nici de cei care le-au gresit.

Cea mai mare calitate a acestor nativi este perseverenta lor de fier, dorinta de a reusi si de a-si urma un vis pana la indeplinirea lui, iar cel mai mare defect este invidia. Adesea manifesta sentimente negative fata de cei care sunt mai presus decat propria persoana, fata de cei care au un succes mai mare.