Jocuri de societate

Ti s-a intamplat vreodata ca petrecerea ta sa fie lipsita de energie si voie buna? Distruge monotonia cu cateva jocuri de societate. Creativitatea si comunicarea sunt punctele tale forte? Activity poate fi solutia pentru tine si prietenii tai. „Hihaha„ sunt sunetele care se aud de fiecare data cand joci activity. Imaginatia si creativitatea iti vor deveni aliati intr-un joc in care competitivitatea va atinge cote maxime. Cuvintele iti vor deveni dusmani, iar memoria iti va juca feste de foarte multe ori. Solutia salvatoare intr-o astfel de capcana este simpla: atentia. Cu cat esti mai atent cu atat vei ghici mai multe cuvinte.

Regulile sunt simple si usor de urmat. Ai nevoie de minim patru persoane, doua echipe de cate doi, cinci biletele pentru fiecare jucator, pe care se va nota cate un cuvant, un bol si un cronometru si jocul poate incepe. Urmeaza 4 runde de ras si voie buna. Fiecare, pe rand trebuie sa ofere informatii coechipierului despre cuvantul extras din bol. Atentie totul se intampla intr-un minut – cu cat mai multe cuvinte ghicite cu atat mai multe puncte. Cele patru runde sunt: descrierea, mima, sunetele si desenul carateristic cuvantului.

Iti place sa provoci si sa fii provocat? Propune prietenilor tai jocul cine are cartea urmatoare. Acest joc te va face sa treci prin diferite stari: de la provocari stupide la adevarate aventuri, de la refuzuri naive la indeplinirea tuturor poruncilor. Jocul provocarilor poate fi solutia unei seri de neuitat. Aveti nevoie de un pachet de carti, se impart cartile rosii la jucatori, iar cele negre raman pe masa cu fata in jos. Fiecare jucator va da pe rand o porunca iar mai apoi va intoarce cartea  neagra cu fata in sus, cel care are replica cartii negre va efectua porunca (inima rosie – inima neagra; romb – trefla).

Puteti incerca si alte jocuri distractive precum Mafia, Killer, I’ve never, Whist, Kemps sau diferite boardgame-uri cum ar fi Monopoly, Rummy, Poker, Dixit, Scrabble Toate acestea va pot dezvolta abilitati precum spiritul de echipa, imaginatia, competitivitatea, si creativitatea. Acum, distractia poate incepe – petrecere placuta!