Inmanarea invitatiilor de nunta pentru cei dragi

Cum sa dai invitatii, cum sa te adresezi persoanelor pe care urmeaza sa le chemi la nunta ta? Cu ce formula sau sub ce fel de atitudine urmeaza sa mergi la usa unor oameni pe care ii vei anunta de maretul eveniment din viata ta? Inainte de toate trebuie sa ai invitatiile stabilite, adica sa stii clar ca ce ai in mana se adreseaza persoanelor pe care urmeaza sa le vizitezi. Nu putine au fost cazurile in care de exemplu - cuplul a avut invitatii cu numele altor persoane fata de cele  la care se prezentau.

Asadar, dupa ce ai stabilit invitatiile si ai ales de exemplu un modelul de invitatii concept sedef, poti sa mergi mai departe cu intreaga organizare si cu inmanarea invitatiilor. Pasii nu sunt unii exacti, adica poti sa faci cum vrei la urma urmei, insa daca stam sa ne gandim putin, macar la persoanele importante, precum parintii sau rudele foarte apropiate, prietenii sau fratii, surorile, si restul de oameni apropiati noua, macar acestia merita o atentie mai deosebita. Astfel avem cateva mici atentii care pot sa ii faca sa se simta speciali si ii pot face sa simta ca ei conteaza foarte mult pentru tanarul cuplu si pentru evenimentul ce urmeaza sa aiba loc in viata lor. Prin urmare poti sa apelezi la o serie de atentii marunte atunci cand urmeaza sa inmanezi invitatiile de nunta unei persoane mai importante din viata ta, precum o cutie cu bomboane de ciocolata sau o sticla de sampanie pe care sa o desfaceti alaturi.

In plus, de regula viitorul mire, atunci cand merge la parintii fetei trebuie sa aiba neaparat un buchet de flori in mana pentru viitoarea mama soacra, chiar si atunci cand trebuie sa dea invitatiile. Cat despre prieteni sau cei care urmeaza sa fie anuntati pe aceasta cale de nunta celor doi, se poate apela la alte variante, precum o adunare generala, o masa la un restaurant sau o petrecere.