DJ-ul de evenimente

Orice moment important din viata unei persoane sau din parcursul unui business trebuie marcat printr-un eveniment important. Fie ca este vorba despre o  nunta, un botez sau o petrecere aniversara mai de anvergura, fie ca vorbim despre o lansare de produs, o extindere a afacerii, o fuziune, sau pur si simplu celebrarea unui an foarte bun, orice poate fi un bun prilej de petrecere, de socializare, de creare de noi contacte si de reluare a relatiilor vechi. 

Pentru orice eveniment, muzica este in general un liant intre oameni, este cea care asigura – in anumite momente –un fond sonor important, dar si cea care – in alte momente - este responsabila pentru atmosfera si pentru distractie. Iar pentru ca muzica sa fie de calitatate si sa dea tonul unei petreceri reusite, este necesar sa ne bazam pe un DJ evenimente experimentat, care stie ce face si mai ales care isi face meseria cu placere si implicare. Un adevarat DJ pentru evenimente stie sa anime atmosfera in momente de plictiseala, stie sa tempereze spiritele atunci cand atmosfera este prea incinsa, stie sa adapteze ritmul muzicii la momentul petrecerii (spre exemplu daca este vorba despre o petrecere la care se servesc si feluri de mancare la masa - ca in cazul nuntilor sau botezurilor – se vor permite invitatilor pauze pentru a se linisti si a putea gusta din ceea ce li se serveste), stie sa multumeasca pe toti cei prezenti, stie sa evite cererile insistente de “dedicatii” ale unor invitati prea petrecareti care si-au uitat masura la pahare si vor cu tot dinadinsul sa isi asculte piesele preferate, in pofida tuturor celorlalti invitati. 

Pe de alta parte, un DJ evenimente trebuie sa stie in urma unei verificari a realitatii din teren care sunt posibilitatile tehnice in locatia in care va avea loc evenimentul, pentru a sti ce anume echipamente ii sunt necesare pentru a sustine o seara de succes.