Dispozitivele dual SIM – un birou virtual global pentru orice utilizator

Un beneficiu in abilitatea de a folosi telefonul dual sim este reprezentat de catre aplicatiile virtuale de office, care manageriaza activitatile de birou si apelurile private, pe doua sim-uri separate.

Oamenii recunosc acum necesitatea de a desparti activitatea lor si intalnirile de afaceri de viata sociala. Avand numerele partenerilor de afaceri ori de munca, de birou si apelurile legate de acestea pe de o parte, iar pe de alta numerele de telefon ale cunostintelor ori contactelor din retelele sociale, va permite o mult mai buna organizare a rutinei. Pentru cine a folosit un telefon dual sim, ii va fi greu sa creada cum utilizatorii unui telefon mobil cu un singur sim sunt capabili sa isi gestioneze lucrurile.

Daca trebuie sa utilizati telefoane dual sim pentru activitatile profesionale sau in timpul liber, acesta sa fie mai bine un aparat aproximativ de marimea palmei, precum cele oferite de catre www.smartdualsim.ro, deoarece ofera solutii enterprise complete si, in plus, displayul si manevrabilitatea sunt imbuntatite pe un ecran mai mare.

Ca idee generala, a cere retelelor globale de telefoane mobile un dispozitiv dual sim, nu intra in contradictoriu cu programele lor de Lock-in, contracte, planuri si alte asemenea optiuni. Telefoanele dual sim nu ofera un control suplimentar din partea operatorilor de reletele asupra utilizatorilor, ci doar listeaza si furnizeaza un numar crescut de facilitati care pot functiona in paralel.

Chiar daca operatorii de telefoane mobile sunt uneori reticenti in a accepta telefoane dual sim, acest lucru este de inteles din cauza unor probleme de concurenta, utilizatorii nefiind interesati de incetinirea vitezei de absorbtie a acestor dispozitive. Deja, pietele mari la nivel mondial incep sa devina tot mai ocupate cu acest tip de dispozitive mobile, iar tendinta aceasta nu da semne ca ar regresa in viitorul apropiat.