Despre Microteh Electronic

Microtech Electronic este o firma care comercializeaza produse de inalta calitate, la preturi bune, si care desigur poate sa va ofere consiliere pentru a face cele mai bune alegeri. Firma comercializeaza si produse electronice de inalta calitate insa presteaza si mai multe servicii cu sprijinul unei echipe de oameni entuziasti si profesionisti gata oricand sa va ajute. 

Microtech Electronic are in gama de produse urmatoarele: kituri de supraveghere complete, alarme si alarme auto, camere de supraveghere specifice masinilor mici, a autocarelor, camere de supraveghere de exterior varifocale, cu supraveghere cu IP, care pot fi controlate de dvs, cu supraveghere pentru interior de tip dome, supraveghere box, camere de supraveghere ascunse, camere Mobotix, JVC si surse de alimentare CCTV. Mai amintim si produsele urmatoare: DVR-uri si NVR-uri, monitoare, hardiscuri, interfoane video si audio, accesorii diverse pentru supraveghere video si audio, camere de supraveghere speed dome, routere, scannere profesionale Fujitsu, gps-uri si multe alte subcategorii ale acestora. Daca sunteti interesati de unul dintre produsele noastre ne puteti contacta la adresa de e-mail office@microtech.ro sau direct prin formularul de contact de pe site: microtech.ro ori la numarul de telefon 0745 073 812. Va stam la dispozitie zilnic prin intermediul site-ului. 

Firma Microtech Electronic ofera de asemenea si servicii specializate precum: cablari retele, configurare de sisteme, consultanta, instalari de aer conditionat si reparari de aparate pentru aer conditionat, reparare de imprimante si service, instalare de interfoane Electra, service si mentenanta in domeniul IT. Pentru mai multe detalii puteti merge direct la sediu, acesta fiind localizat in Soseaua Fabrica de Glucoza, in Bucuresti, in Sectorul 2, la numarul 15. Comenzile pot fi facute si online si le veti primi la adresa completata in formularul de comanda. Livrarea se va face in mod gratuit si de regula foarte repede.