De ce sa folosim camere de supraveghere?

Camerele de supraveghere nu mai reprezinta de mult timp o enigma pentru oameni. In Romania, chiar daca au aparut putin mai tarziu au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate. De ce sa folosim camere de supraveghere? E foarte simplu:
Camerele de  supraveghere sunt mult mai ieftine si mai eficiente. Nu contesta nimeni faptul ca un paznic foarte bine antrenat poate sa pazeasca si sa fie un bun supraveghetor, insa de multe ori el nu poate sa acopere o arie atat de mare pe care o poate acoperi un sistem de securitate fie el complex sau nu.

Camerele de supraveghere reprezinta si un atu pentru cei care nu doresc sa ia contact direct cu cei din jur. Desigur, de cele mai multe ori companiile mari aleg un sistem de securitate cat si o firma de paza si protectie pentru ca acestia sa supravegheze si in caz de nevoie sa intervina. Totusi, atunci cand doresti sa alegi camere de supraveghere in locul unui paznic, te poti descurca chiar de acasa, poti sa supraveghezi singur ori sa faci inregistrari si sa te uiti la ele cand ai timp.
Camerele de supraveghere nu sunt atat de costisitoare. Metodele de securitate mai conventionale aveau in trecut si costuri de intretinere mai mari. Desigur un caine inca mai poate sa fie considerat o metoda utila de supraveghere, insa in cazul in care acesta nu este dresat costul pentru intretinerea lui va fi mai mare. Acolo unde sunt spatii foarte intinse este de preferat o camera sau mai multe camere de supraveghere.

Camerele de supraveghere pot inregistra foarte bine si pot reda o imagine clara si in detaliu. In cazul in care dorim sa supraveghem pe cineva, de pilda angajatii sau diverse persoane, camerele ascunse sunt ideale si ne vor oferi rezultatele dorite.