Ce haine porti cand mergi in vacanta?

Vacanta este cea mai buna oportunitate de relaxare si destindere, din toate punctele de vedere. Este cel mai frumos moment dintr-un an, cand poti sa faci tot ce vrei, fara probleme, fara telefon si fara sefi. Pe scurt, vacanta inseamna libertate si bucurie.

Te pregatesti de vacanta si nu stii ce haine sa alegi? Pentru a fi mereu in trend poti sa cauti haine de dama online. Pe internet vei gasi imbracamintea potrivita pentru destinatia aleasa, dar si haine care te reprezinta si care ti se potrivesc, in functie de forma si structura corpului tau.

Daca vrei sa te simti bine din punct de vedere al vestimentatiei, trebuie sa te imbraci in functie de forma corpului tau. Te vei simti nu doar confortabil in vacanta, ci si extrem de sexy.

Iata cum sa te imbraci in functie de forma corpului tau:

Daca corpul tau are forma marului inseamna ca esti o femeie cu umerii bine proportionati, picioare frumoase si cu un bust generos. Cu siguranta ai atrage privirile purtand o rochita scurta de vara. Daca esti adepta pantalonilor scurti, poti alege modele cu talia inalta pe care sa le combini cu un tricou care sa iti acopere talia.

Daca corpul tau are forma perei inseamna ca ai soldurile late, umerii ingusti si talia subtire. Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca o rochita fara bretele, vaporoasa. Daca esti adepta pantalonilor poti opta pentru o pereche de pantaloni usor evazati in partea de jos sau largi de sus pana jos, pentru a-ti ascunde soldurile.

Daca forma corpului tau este atletica, hainele pe care le iei cu tine trebuie sa fie cat mai feminine. Opteaza pentru haine cu volane, imprimeuri, cusaturi asimetrice.

Daca forma corpului tau este inalta este recomandat sa porti rochii evazate sau in forma de litera A.

Daca esti o persoana zvelta, bine tonifiata, este indicat sa ai haine cat mai feminine, cu imprimeuri florare sau strasuri.

Daca corpul tau are forma clepsidrei poti opta pentru haine elastice, care sa se muleze pe corp. Bluzele potrivite siluetei tale sunt cele cu decolteul in V.
Daca esti miniona, este recomandat sa folosesti haine care sa atraga atentia in zona bustului, cu croiala asimetrica care sa de afectul de inaltime a corpului.