Secrete de decorare a apartamentului

Apartamente 5 camere Bucuresti sunt un adevarat paradis al unui om cu spirit creative, care abia asteapta sa-si personalizeze locuinta. Spatioase, acestea ofera oportunitaea de a crea designuri unice, astfel incat casa ta sa fie cu adevarat a ta.
Incepand de la mobila si pana la iluminarea, iata cateva secrete de design interior mai putin cunoscute.

Diversitate si contrast in apartamente 5 camere Bucuresti
Atunci cand vrei sa-ti decorezi sufrageria foloseste-te de perne decorative in culori contrastante, cu modele tematice, pentru a schimba radical aspectul incaperii. Spre exemplu, o canapea cu insertii din lemn poate fi transformata intr-o canapea country cu 2-3 perne cu motive folclorice. Inlocuieste pernele cu unele din piele si ai obtinut un efect classic-elegant.

Mediu, mare, mai mare

Daca impartirea unor apartamente 5 camere Bucuresti rezulta in obtinerea unor dormitoare mici, pur si simplu instaleaza un pat mare si inalt, cu o tablie inalta. Acesta va masca dimensiunile reale ale camerei si o va face sa para mai mare.

Covorasul fermecat
In baie un decor inspirat te va ajuta sa te relaxezi, iar pentru a obtine efectul de camera intima si primitoare, un covoras este esential. Chiar daca nu te tenteaza de la inceput, alege pentru baia ta un covoras rustic, facut din bucati de material, cam in genul traverselor pe care le avea bunica in bucatarie. Acest element va transforma una dintre baile din apartamente 5 camere Bucuresti intr-o zona primitoare si confortabila.

Un curcubeu de emotii
Aceste cuvinte exprima cel mai bine legatura dintre emotii si culori, astfel incat trebuie sa consulti paleta de culori si sa aflii cele mai indicate culori pentru fiecare camera, in functie de scopul acesteia. In apartamente 5 camere Bucuresti dimensiunile mari iti ofera ocazia de a te folosi de culori puternice si de a le combina cu diverse pasteluri, pentru a obtine efecte diverse. Pentru camera de zi, cele mai indicate nuante sunt bej, alb si portocaliu. In dormitor poti aborda problema din doua unghiuri diferite: tonuri de rosu pentru pasiune, albastru si verde pentru calm.