2014 – anul bujorului

Desi trandafirii continua sa fie cea mai populara dar si cea mai eleganta floare pentru nunti, bujorii, dar si crinii, hortensiile sau orhideele sunt variante foarte potrivite pentru tema florala a unei nunti, fara sa mai punem la socoteala ca anul acesta sunt si foarte la moda. Iar daca ar fi sa alegem o singura floare care sa defineasca sezonul actual de nunti, aceea ar fi fara doar si poate bujorul.

De la nuante tari de magenta pana la delicatele nuante de alb, ivoire si roz pal, bujorii atrag din ce in ce mai multe mirese, dormice sa poarte superbe buchete de mireasa cu bujori sau combinatii de bujori cu trandafiri sau alte flori.
Iata cateva variante pentru cum ar trebui sa arate un buchet de mireasa in care bujorii sa fie vedeta principala. Prima si cea mai candida este varianta buchetului simplu, din bujori roz pal, potrivita pentru mireasa clasica, ingenua, care isi doreste sa se remarce prin eleganta mai degraba decat sa epateze. La fel de candid arata si buchetul din bujori albi si frezii albe de la flowers4you.ro, o combinatie superba care va vraji multe domnisoare aflate in cautarea buchetului perfect.

Pentru a imbina clasicul cu tendintele actuale, de ce nu ne-am gandi si la un buchet din bujori albi cu trandafiri roz, iar pentru a respecta intru totul tendintele, am putea imbina bujorii cu orhideele. Sunt doua tipuri de aranjamente florale care arata superb si pentru lumanarile de nunta.

Pe de alta parte, bujorii arata senzational si pentru decoratiunile florale de pe mesele invitatilor, dar foarte bine pot fi folositi si pentru ornarea tortului de nunta. Asortati bujori magenta la un tort alb (o optiune foarte intalnita la nunti) sau bujori albi la unul din ciocolata. Tortul dumneavoastra de nunta va fi atractia serii cu siguranta.