Presa online

Presa in toata frumusetea ei trebuie sa aiba anumite reglementeri ca sa poata functiona asa cum trebuie si ca sa poata oferi publicului informatii veridice si de actualitate, iar aceste informatii trebuie sa treaca si ele prin numeroase filtre ca sa ofere in cel din din urma si calitate. Fara reglementari, se pare ca orice o ia razna in lumea noastra, a oamenilor, nu avem nevoie decat de legi ca sa putem sa functionam la nivel global deoarece mintea noastra nascoceste atat de multe rautati incat numai frica ne poate tine cumva legati de realitate.

Iar daca am trai in jungla probabil si acolo am avea legi, singura aplicabila de altfel fiind asa numita lege a junglei, care spune clar ca cel mai puternic castiga. Sa nu uitam ca asa este si in viata de zi cu zi, unde cei mai puternici sunt cei cu bani si ei castiga intr-adevar. Totusi trebuie sa ne amintim ca traim intr-o societate democratica si nimeni nu poate sa ne impuna lucruri sau sa ne maltrateze, ceea ce duce la final la numeroase legi si reglementari, si totul multumita democratiei in care puterea apartine poporului. Insa nu este asa si stim cu totii chiar daca alegem sa ne mintim. Asa sunt in cele din urma si reglementarile din regimul presei.

Unde mai gasim stiri de actualitate si de importanta reala insa, ramane de vazut, dar un sfat bun, demn de urmat, ar fi de exemplu, sa urmarim si publicatii mai complexe din presa online, precum www.stiri-presa-online.ro, unde fie ca dorim mondenitati, fie ca vrem sa fim informati constant asupra politicii sau ca avem pur si simplu chef sa aflam noutati din domeniul stiintei sau sa ne distram cu rubrica de divertisment, cert este ca avem de unde alege. Si ce e mai bun in viata decat sa avem de unde alege ca sa putem lua cele mai bune decizii?!