Facebook-ul si existenta ta

Foarte multi dintre noi avem cont pe site-ul de socializare facebook. Se numeste de socializare dar prea putin socializam pe el. Rareori ne facem prieteni sau cunostine noi prin intermediul lui. Desi poate avem 500 de prieteni, doar pe 50 ii cunoastem si doar cu 3 impartasim impresii ocazional.

Cei care au facebook poate inteleg ce spun, dar mai exista si persoane care nu au. Practic ele nu exista. De multe ori sunt lasate pe afara. Nu afla barfele sau recentele stiri. Aveam o prietena de grupa in timpul facultatii care nu avea cont pe facebook si ea mereu rata ultimele vesti. Se intampla sa se duca la facultatea cand nu se faceau cursuri sau rata intalniri cu profesorii in privinta elaborarii lucrarilor de licenta.Cei care aveam cat de cat o legatura cu ea o instiintam, dar mai existau si ocazii cand uitam.

Pe langa faptul ca nu esti la curent cu ultimele stiri din societate, cele mai importante vesti de pe planeta, poti pierde foarte multe detalii cu privire la viata Biancai Dragusanu sau a lui Adrian Cristea. Plus alte scandaluri de 2 bani. Totodata nu poti vizualiza vietile fostilor colegi din liceu sau a celorlalte cunostinte, prin intermediul fotografiilor incarcate si a statusurilor incarcate.

Pe langa aspectele legate de facebook-ul propriu zis, cei care nu au facebook intampina o alta problema. Nu pot accesa unele pagini pana nu dau like sau nu se logheaza.