Nelamuriri in privinta steroizilor

Daca esti doar curios in ceea ce priveste steroizii sau intentionezi sa folosesti si mai ai inca multe nelamuriri, in articolul acesta vom incerca sa mai elucidam cateva mistere in ceea ce priveste acest subiect atat de controversat. Presupunanad ca deja stii ca steroizii se iau in cicluri, si nu altfel, ne propunem sa raspundem la intrebarea pe care multi incepatori o adreseaza: cate kilograme se pot castiga in decursul primului ciclu de steroizi? Considerand ca doza pe care o administreaza este potrivita pentru el, utilizatorul de steroizi va avea cele mai mari castiguri de masa musculara in cadrul primului ciclu. Cele mai remarcabile rezultate au fost obtinute de cei care au luat in greutate aproximativ 9 kg. Chiar daca o parte este apa cresterile cu 4 pana la 7 kilograme de masa musculara sunt garantate.

Urmatoarea nelamurire a incepatorilor este daca greutatea pe care o castigi in urma antrenamentelor combinate cu steroizi  este sau nu temporara.  Raspunsul este simplu: si da si nu. Acesti hormoni te ajuta sa indeplinesti doua lucruri esentiale: sa iti atingi potentialul genetic mult mai rapid si sa iti depasesti limitarile genetice. In primul caz este important sa te antrenezi eficient, sa ai o dieta buna si sa urmezi o terapie post ciclu corespunzatoare. Daca faci toate aceste lucruri iti vei pastra castigurile pe termen nelimitat, fara a fi nevoie sa mai urmezi alte cure de steroizi. Multi nu reusesc acest lucru pentru ca nu urmeaza terapia post ciclu corespunzatoare.

Cand vine vorba de depasirea limitarilor genetice, dezvoltarea extrema fizica nu poate fi mentinuta pe termen lung fara uzul continuu de steroizi. Corpul va reveni intotdeauna la limitele sale metabolice odata ce administrarea steroizilor a fost intrerupta. Acesti hormoni modifica insa definitiv stuctura  musculara, prin adaugarea unor nuclei ceulari noi. Chiar si dupa o perioada lunga in care administrarea de steroizi si antrenamentul sunt intrerupte, nucleii raman, ajutand forma corpului pe termen nelimitat.