Genti office cu stil

In general atunci cand spunem genti office spunem linii simple, un design clar, curat, simplu, fara fermoare si fara sa fie supraincarcata cu buzunare sau catarame, in afara de strictul necesar. Fireste ca, asta nu inseamna ca o femeie in cautarea gentii office perfecte va trebui sa faca rabat de la feminitate si sa aleaga o geanta care sa o faca sa arate ca un barbat pe tocuri… 

Stilul si feminitatea sunt atribute care nu trebuie sa lipseasca niciodata unei femei si pe care in viata de zi cu zi, la birou, aceasta le poate atinge cu ajutorul tinutelor si a accesoriilor. Astfel, o geanta office serioasa poate fi aleasa intr-o culoare feminina, suava, iar liniile - desi simple - pot fi elegante si pot castiga in femininate prin rotunjimi delicate.
Ce ar trebui sa contina o geanta office? O agenda, o tableta, uneori poate si laptopul, telefonul/telefoanele, trusa personala pentru reimprospatarea machiajului inaintea unei intalniri importante neprevazute, o esarfa de schimb, care poate face o tinuta sa arate diferit. De asemenea, o geanta office va trebui sa ofere loc suficient si pentru un dosar mai stufos, in cazul in care este necesara discutarea la o eventuala intalnire pe marginea acestuia. Pentru inspiratie si - de ce nu? - pentru cumparaturi cu stil, una dintre cele mai bune optiuni pe segmentul genti office, dar nu numai, este http://www.kataleea.ro. Veti putea alege dintr-o multitudine de genti in designuri si culori variate, iar gentile office nu fac exceptie, ba chiar dimpotriva. Fie ca sunt din piele naturala, piele intoarsa sau piele ecologica, calitatea lor este desavarsita si nu face altceva decat sa complimenteze tinuta de zi a unei femei de afaceri si sa o scoata din anonimat, dar si sa ii confere un aer aparte chiar si la birou unde lucrurile sunt adesea extrem de stricte.