Cum sa-i organizezi o luna de miere perfecta

Nunta a decurs fara probleme, mireasa este fericita, insa parca mai lipseste ceva ca totul in decor sa fie perfect. Este vorba despre luna de miere, iar daca mireasa nu a avut timp sa se gandeasca si la destinatie, prinsa fiind de pregatirile de nunta, poti tu, ca sot al ei sa-i pregatesti o surpriza si sa-i organizezi o luna de miere asa cum stii ca si-ar dori.

In primul rand, relaxati-va, sa presupunem ca stiti unde trebuie sa o duceti, ca v-ati facut bagajele si ca totul este pus la punct, asa ca nu are sens sa va agitati, si sa va stresati, totul va decurge conform planului.

Incearca sa o surprinzi! O amintire placuta inca de la inceputul lunii de miere va da startul unui sejur cat se poate de placut pentru amandoi. Fa-i cadou o bijuterie de la unul din magazinele locale de unde va petreceti vacanta, ori daca ati ales o locatie exotica pentru luna de miere invit-o la o cina romantica, cu siguranta amintirea va ramane pentru totodeauna in memoria sotiei tale.

Fa-i cat mai multe fotografii! Chiar daca nu ai abilitatile unui fotograf profesional precum cel pe care l-ati avut la nunta, gandeste-te ca fotografiile facute in timpul lunii de miere vor ramane amintiri placute atat cu voi cat si cu locurile pe care le-ati vizitat, instantaneele ramanand cele mai reusite fotografii. Retineti ca cel mai  putin portrivit moment in care puteti face poze este cel al pranzului in care lumina este mult prea puternica.

Planuiti urmatoarea vacanta! Desi, poate parea putin cam departe in timp, va puteti gandi impreuna care va fi urmatoarea destinatie romantica asupra careia doriti sa va opriti. Asa nerabdarea va fi una exacerbata, si va ve-ti bucura si mai intens de fiecare moment trait in timpul lunii de miere.