Cum sa cuceresti o fata in doi pasi

Baietii cred ca au lumea la picioare atunci cand o fata le zambeste, insa adesea ea ii arata un zambet din complezenta sau doar pentru ca se simte bine sa ii vada pe baieti amagiti, pur si simplu e un truc feminin, indiferent ca iti place sau nu de un baiat, il lasi lin sa creada ca esti interesata. Nu e tocmai frumos sa faci asta, insa regulile sunt reguli chiar daca sunt ele nescrise.

Probabil ca traim intr-o era in care femeile cuceresc barbatii si nu invers, asa cum ar fi fost normal, insa iata ca e adevarat si nimeni nu poate opri evolutia aceasta. Totusi mai exista barbati galanti, care stiu sa cucereasca o femeie si mai exista si femei extravagante, fine, rafinate care nu se lasa cu una cu doua si vor sa fie cucerite, dandu-se drept o adevarat comoara. Si asa si este, femeia greu de cucerit este o adevarata comoara.

Femeile greu de cucerit vor fi intotdeauna fidele si vei sti ca daca te-a ales pe tine dintre toti care ii faceau curte inseamna ca se respecta si stie ce vrea. Totusi este destul de greu sa obtii simpatia unei fete in ziua de azi daca nu ai o masina tare si haine de firma pe tine, si mai ales daca nu intri cu ochelari in club.

Din fericire pentru mine, eu nu traiesc in lumea aia si nici oamenii despre care vorbesc sau cel putin pe care vreau sa ii aduc in discutie. Genul de oameni despre care vreau sa vorbesc este acela care include o supradoza de principii si de respect fata de sine si fata de lucrurile care il inconjoara. Deci in lumea mea inca se mai cuceresc fetele si sincer am descoperit si doi pasi mari si importanti catre inima unei fete.

Primul pas se numeste privirea iar al doilea vorba.

Privirea este un lucru esential. Se spune ca intreaga noastra viata se ascunde in ochi, sau ca ochii sunt oglinda sufletului. Un bun cunoscator al psihologiei umane si-ar da seama imediat atunci cand este privit in ochi direct de intentiile interlocutorului sau. Privirea este astfel si o arma secreta, dar si una letala atat pentru purtator cat si pentru privitor.

Ideea e ca privirea aruncata fugitiv nu prea merge, sunt doar sperante desarte si o fata desteapta va sti ca nu are rost sa se complice. Dar atunci cand privesti intens in ochii fetei pe care o placi sau ai femeii dupa caz, atunci cand esti capabil sa iti deschizi sufletul in fata acelui cuiva care te face sa vrei sa faci asta, e clar ca deja meriti ceva mai mult.
Asadar, dupa ce ai privit-o destul e momentul sa faci primul pas.

Primul pas direct este poate sa faci cunostinta cu ea, insa mie personal mi se pare mai romantic sa ii faci un compliment. Sau sa ii aduci un omagiu. Cel putin mie mi-a fost cucerita inima cu replica “stelele danseaza pe cer pentru tine, e un spectacol in premiera” si chiar daca poate pare patetica in felul asta spusa, contextul a fost unul prielenic. Deci la fetele inteligente trebuie sa folosesti vorbe inteligente.

Daca te simti pregatit atunci poti sa porti o conversatie scurta cu ea. Insa las-o sa fie scurta, nu o lungi prea mult, fetele vor incepe sa iti zica vrute si nevrute. Cel mai important lucru e sa nu va combinati din prima seara, nu ai vrea sa strici toata magia. Lasa mustul sa fiarba, vinul e mai bun cand e mai vechi. Asa e treaba si in relatii, cu cat e mai lung preludiul cu atat e mai placut gustul final.
Acestia ar fi primii pasi de inceput, din punctul meu de vedere, pasii cu care poti sa cuceresti linistit o fata insa nu una oricare ci acea fata pe care o vrei si care stii ca merita. restul vine de la sine, daca va placeti reciproc atunci nu mai egreu deloc. Insatrebuei sa tii cont si de faptul ca fetele adora misterul, oricat ar spune ele ca nu e asa. fetele adora misterul si se dau in vant dupa romantism, dupa poezie si alte ducegarii, oricat de mult ar nega, la urma urmei sunt reprezentantele sexului slab si au nevoie de tandrete. Acele fete numite piti de ce credeti ca se pisicesc ? Pentru ca simt si ele nevoia, in felul lor putin mai ciudat, de a fi alintate.