Cum iti poate folosi serviciul de rent a car

Din ce in ce mai mult se utilizeaza si la noi in Romania serviciul de rent a car, in special de catre cei care nu prea stau prea mult intr-un anumit loc, implicit pentru oamenii de afaceri insa si pentru cei mai simpli care doresc mobilitate. Persoanele foarte ocupate sau cele care calatoresc destul de mult atat in tara cat si in strainatate, pot beneficia de cele mai mari promotii si cele mai bune oferte la inchiriere de masini, pentru a-si putea satisface nevoile. 

Fie ca vii dintr-un alt oras pentru afaceri, fie ca vii pentru simpla distractie, Clujul este un oras destul de mare si adesea vrei sa ajungi si in marginile lui si nu o poti face numai la picior. De aceea consideram ca cea mai buna solutie este apelarea la serviciul rent a car, unde poti beneficia de anumite avantaje, dintre care cel mai important este capacitatea de a negocia la pretul masinii alese. Puteti inchiria masini si pe timp de noapte deoarece serviciul rent a car din Cluj, beneficiaza de un program non stop. Un alt avantaj pe care inchirierea unei masini in Cluj prin firma vi-l ofera, indiferent unde ati apela, este reprezentata de gama variata a automobilelor cat si de faptul ca nu trebuie sa va deplasati la un anumit sediu pentru formalitati si nici nu trebuie sa pierdeti prea mult timp. Totusi trebuie sa va asumati si unele raspunderi atunci cand inchiriati o masina, iar dintre acestea amintim: nu trebuie sa folositi masina in scopuri ilegale, nu trebuie sa participati la intreceri cu automobilul inchiriat, nu trebuie sa incalcati regulile de circulatie, trebuie sa aveti grija atunci cand parasiti masina, sa o inchideti corespunzator. 

In plus nu trebuie sa uitati ca automobilul inchiriat nu trebuie folosit pe drumuri de padure sau pe drum neasfaltat, iar in cazul in care il avariati trebuie sa il reparati la un service pe care proprietarul il agreeaza.