Niciodata sa nu…

Cele mai mari si inacceptabile greseli in moda constau in combinarea hainelor intr-un mod nepotrivit. Desi traim intr-o societate care promoveaza nonconformisul, ar trebui sa tinem cont de cateva aspect importante.

1. Niciodata sa nu porti dungi cu buline. (de exemplu, sa te imbraci cu o fusta in dungi, iar apoi iti iei un tricou cu buline; sau te imbraci cu jeansi si bluza cu dungi, pe care ii asortezi cu geanta preferata imbulinata). Niciodata sa nu faci asta! Mai bine te lipsesti de un accesoriu, decat sa pari ridicola.
2. Niciodata sa nu te imbraci in asa mod incat sa nu se poata face deosebirea dintre tine si un pom de Craciun. Altfel spus, trebuie sa te rezumi la cateva culori, nu la sapte. Nu este in regula sa iti iei jeansi albastri, bluza rosie, incaltaminte galbena, jacheta verde fosforescenta si geanta alba. Trebuie sa te rezumi la doua - trei culori care sa se imbine perfect.
3. Niciodata nu te imbraci in mai multe nuante de albastru sau alte culori. Nu poti sa te imbraci cu o bluza albastru inchis, jeansi de o alta nuanta de albastru, iar jacheta si pantofii de alta nuanta de albastru.
4. Niciodata sa nu te imbraci cu ceva in care nu te simti bine, doar pentru ca iti place rochia respective; cateodata te poti simti ca si cum ai vrea sa o dai jos, iar in astfel de moment vei arata groaznic, pentru ca ceea ce porti trebuie sa te reprezinte, sa fie purtat cu atitudine si cu drag. 
5. Niciodata sa nu exagerezi cu accesorile.
6. Niciodata sa nu torni prea mult parfum pe tine.
7. Niciodata sa nu iti faci un machiaj atat de tare incat sa para ca ai purta o masca. Arata ingrozitor din apropiere, dar nu numai, si vei face o impresie nu prea buna.
Acestea sunt cele mai mai greseli in moda, pe care ar trebui oricine sa le respecte pentru a nu intra intr-o zona a ridicolului.