5 motive de a alege litoralul romanesc drept destinatie de vacanta

Foarte putine tari sunt binecuvantate cu atat de multe forme de relief, cu atata vegetatie si cu atatea peisaje de vis, asa cum este tara noastra. Acestea sunt puncte forte ale turismului romanesc. Mai mult decat atat, iti prezentam 5 motive pentru care se merita sa alegeti litoralul romanesc drept destinatie de vacanta in aceasta vara.

Pentru inceput trebuie sa scoatem in evidenta faptul ca nu trebuie sa va bateti capul cu o multime de acte, in comparatie cu o calatorie in strainatate. Ideea ca trebuie sa apelam la birocratie chiar si in perioada noastra de vacanta poate sa fie un bun argument pentru a alege o vacanta la Marea Neagra, in Romania. Daca vorbim despre avantajele unei vacante in Romania, putem sa vorbim si despre eliminare problemelor de comunicare. Vacanta in tara natala are acest avantaj major: nu ai probleme de comunicare cu persoanele cu care relationezi, de la chelneri pana la prieteni noi. Un alt avantaj al unei vacante pe teritoriul tarii, cum ar fi litoralul romanesc, este dat de eliminarea dificultatilor legate de schimbul valutar. Nu trebuie sa fiti stresati sau presati de necesitatea schimbarii banilor.

Nici fusul orar nu este o problema pe care trebuie sa o aveti in vedere cand ne referim la o vacanta pe litoralul Marii Negre. Ora sau schimarile de fus orar nici macar nu trebuie sa va treaca prin minte.
  
 Investitia financiara in turismul romanesc este unul dintre cele mai importante argumente pe care le aducem in favoarea alegerii unei vacante pe litoralul romanesc. Participarea favorabila la economia tarii trebuie sa fie un punct major in alegerea de a petrece concediul din perioada verii pe litoralul romanesc. In aceasta perioada de criza investirea in binele tarii este un lucru pozitiv, in mod evident.