Haine confortabile pentru calatorii

Toti am fost acolo: supravietuitori ai zborurilor lungi, intarzierilor de tranzit, caldurii greu de suportat (sau vremea rece pentru cei senisibili la frig) si tragerea unui pui de somn ori de cate ori se poate. Este totul o parte din minunea si fiorul unei deplasari, iar pregatirea pentru un succes depinde de alegerea corecta a hainelor pentru calatorie. Fie ca credem sau nu, se poate face o mare diferenta in modul in care calatoriile decurg, iar aici sunt unele lucruri de luat in considerare in alegerea hainelor confortabile pentru vacante.

Imbracamintea stratificata nu numai ca arata dragut, dar serveste unei functii foarte importante. Avand numeroase straturi va permite sa se adapteze rapid la diferite situatii de mediu. Ar putea fi rece in avion, dar faciliteaza si transpiratia in mediile mai calde. Fiind capabil de a elimina rapid sau de a adauga un strat, va asigura ca veti fi confortabil indiferent de temperatura Stratificarea, de asemenea, va permite sa se creeze ti mai multe tinute diferite cu un dulap limitat Nu este nevoie sa se vada ca se poarta aceleasi haine in fiecare zi.

Trebuie alese materiale care sunt respirabile, se usuca rapid si sunt rezistente. Imbracamintea care este comercializat ca imbracaminte sport de multe ori are o tesatura care inlatura traspiratia. Sunt, de asemenea, bune si hainele din matase artificiala sau spandex, iar aceste tipuri sunt, de asemenea, usor de spalat de mana si nu vor arata zbarcite daca aerul le usuca.
Sa se opteze pentru haine care nu sunt prea stranse. Imbracamintea stramta este restrictiva si impiedica de multe ori miscarea (mai ales intr-o aglomeratie). Am putea crede ca hainele umflate este calea de urmat, insa ar putea fi o problema la fel de mare pe termen lung. Cand exista dubii, sa se aleaga hainele cu snururi, astfel incat sa se poata ajusta talia.

Pantofii suplimentare sunt necesari, desi poate fi tentant sa se renunte la ei atunci cand suntem in incercarea de a economisi spatiu si a usura valiza. Dar, in cazul in care picioarele vor suferi, va fi greu sa fim fericiti pe parcursul calatoriei! Asadar, o pereche pe pantofi sau papuci conmfortabili este vitala in orice deplasare, fiind ceva care nu ocupa o multime de spatiu, dar va aduce picioarelor senzatia de aerisire.
Nu stim niciodata ce se va ivi in timpul calatoriei, astfel incat to ce se poate face este purtarea unor haine confortabile, astfel incat vom fi gata pentru a aborda orice provocare in maniera potrivita!