Terenurile din Crevedia – solutia inteligenta pentru viitor

Preturile apartamentelor din Capitala au scazut cel mai mult in ultimii doi ani, anii care au stat sub semnul crizei pe segmentul imobiliar. Nu numai ca romanii nu au fost deloc dispusi sa se indatoreze la banci intr-o situatie de incertitudine financiara, dar nici bancile nu au mai fost atat de relaxate vis-a-vis de acordarea de credite. Pe de alta parte, cu preturile apartamentelor din blocurile vechi in scadere continua, a fost aproape imposibil pentru bucurestenii dornici sa se retraga in zona limitrofa a Capitalei, la casa pe pamant si eventual cu putina gradina, sa isi mai poata achizitiona case cu banii obtinuti pe apartamente.

Daca in urma cu cinci ani, atunci cand boom-ul imobiliar era in toi preturile apartamentelor din Bucuresti permiteau foarte usor achizitionarea de terenuri si apoi ridicarea de case cu un confort net superior celui de la bloc, astazi acest lucru nu mai este posibil.

Vestea imbucuratoare este ca desi in localitatile din imediata vecinatate a Bucurestiului preturile terenurilor au ramas mari, in localitati din inelul doi, dintre care cea care pare a avea cel mai mare potential de dezvoltare este zona Crevedia, terenuri foarte bune se gasesc la preturi extrem de accesibile. Astfel, in ansamblul de terenuri Casa cu Tei gasim la preturi foarte bune terenuri cu stalpi de curent, ceea ce reprezinta un mare avantaj, pentru ca este primul semn ca terenul este amenajat, ca primele investitii in ansamblu au fost demarate si ca se asteapta o dezvoltare a zonei.

Pretul unui teren cu utilitati aici, intr-o zona superba de padure cu deschidere catre DN 1 A, este cuprins intre 5600 de euro si 23.400 de euro (acesta din urma cu o suprafata de peste 1300 de metri patrati), in functie, desigur, de suprafata, de amplasarea fata de DN 1A, si de deschiderea terenului.