Calatoriile turistice facute cu masini inchiriate

Iata mai jos cateva sfaturi folositoare atunci cand se urmareste inchirierea unei masini pentru mai multe persoane aflate in calatorie.
In mod normal, atunci cand se inchiriaza un autovehicul, compania va oferi o asigurare care acopera daunele cauzate de pierderi si o asigurare pentru avariile suferite in urma coliziunilor.

Asigurarea daunelor cauzate de pierderi acopera orice pierdere a companiei de inchiriere, iar cea a daunelor din cauza coliziunior acopera pagubele produse de accidentele facute de soferi. Ambele tipuri de acoperire sunt, desigur, importante, dar s-ar putea ca polita de asigurare proprie sa acopere deja eventualele pierderi pentru aceast tip de probleme. Este indicat sa se apeleze brokerul de asigurare existent, pentru a verifica daca exista oasigurare ce acopera si inchirierea de masini si ce anume se precizeaza in ea.

Rezervarea in avans pentru serviciile de inchirieri masini 7 locuri Timisoara va garanta ca nu doar masina ideala este pastrata deoparte, dar va veni, cel mai probabil, cu o rata mai avantajoasa. Rezervarea se face cu cel putin o saptamana in avans si va duce la o mai buna optiune de alegere auto si de economii. Deci, in acest caz este de mare valoare planificarea cu un anumit timp inainte.

Masina trebuie returnata la timp si vele mai multe companii de inchiriere permit o perioada de gratie mica de o jumatate de ora sau in jurul acestei durate, dar dupa 30 de minute va incepe sa se perceapa o taxa de intarziere. Aflati inainte de inchiriere ce penalitati de intarziere ati putea suporta. In plus, asigurati-va ca va veti intoarce cu masina intr-o stare rezonabila, deoarece revenind cu autovehiculul in orice conditii improprii, poate duce, de asemenea, la cheltuieli. Din nou, verificati intotdeauna cel mai bine paragrafele cu litere mici pentru detalii privind posibilele detalii.