Tendinte in manichiura verii 2014

Daca nu ati apucat deja sa treceti la garderoba de vara si sa intrati in starea estivala, grabiti-va! E momentul sa incepeti schimbarile pentru sezonul cald, pentru vacanta, pentru mare si plaja. Si cum altfel decat dand un refresh in pimul rand manichiurii si pedichiurii, astfel incat atunci cand incaltam sandalele cele noi sa aratam perfect? Trendurile in materie de manichiura si pedichiura pentru vara lui 2014 sunt printre cele mai indraznete si mai atragatoare. Asadar, iata mai jos ce nuante de oja vom purta.

Oja fuchsia va fi la mare cautare in aceasta vara, in nuante dintre cele mai tari. Fie ca alegem sa o purtam la tinute elegante, fie ca alegem sa o purtam la tinute cu jeans si tricou, arata la fel de bine si de stilat.
Nuantele de pepene galben, ceea ce inseamna de la pasteluri pale pana la nuante apropiate de corai, in formule super stralucitoare, sunt si ele printre vedetele verii si arata superb pe o piele bronzata. Pentru un efect si mai spectaculos asortati-le cu bijuterii aurii.

Va vine sau nu sa credeti, vara asta se poarta si nuantele nude. Dar nu orice fel de oja nude va va transforma intr-o diva, ci una sclipicioasa, care sa aduca un plus de glamour in tinuta celei care o poarta. Arata perfect seara, pentru o tinuta mai eleganta sau chiar in club.
Si pentru ca anul este unul in care culoarea albastru este una extrem de apreciata, mai ales in vestimentatie, nu se putea ca ea sa lipseasca de pe lista celor mai apreciate culori de oja ale sezonului cald. Asadar, purtati cu incredere nuante de albastru, de la bleu la albastru electric, perfecte pentru orice tinuta si orice moment al zilei.

Daca nu stiti unde sa le gasiti, la e-top-online.ro gasiti o gama foarte larga de oje in culori si nuante superbe, perfecte pentru vara acestui an.