Divortul te inspaimanta? Vrei sa stai linistit? Alege un avocat divort partaj

Tribunalul e printre cele mai ciudate si mai odioase locuri unde un om poate ajunge de un numar nelimitat de ori in viata sa, depinzand de situatii. Unii ajung sa-i treaca pragul pentru ca au savarsit infractiuni grave si trebuie judecati, altii ajung pentru ca au diferite procese cu Statul. Sunt si multi, foarte multi in ultimii zece ani, care ajung la tribunal din cauze „casnice”, in speta pentru a pune capat unei relatii care nu mai merge.

Divorturile au ajuns sa fie cele mai profitabile afaceri pentru avocati, de vreme ce cuplurile care se casatoresc tind sa ajunga in fata completului de judecata chiar si dupa numai patru luni de la primul DA hotarat din viata lor. Intreaga procedura de divort e de durata si e foarte incalcita, asa ca partile isi angajeaza un avocat divort partaj Timisoara pentru a fi sigure ca fiecare obtine ce si-a dorit. Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii este printre putinele care ofera consultatie initiala pentru divort, o discutie de 60 de minute in care avocat divort partaj Timisoara cunoaste mai bine problemele clientului si cazul in sine, iar clientul poate sa isi dea seama cat de bune sunt serviciile pe care le va primi si cat de mult profesionalism inspira mediul si omul din fata sa. Costurile consultatiei se scad din onorariul final, confidentialitatea e garantata, iar toate fazele divortului sunt lasate pe mana unui om cu experienta imensa si cele mai bune „arme” pentru a obtine maximum de avantaje pentru client. Odata stabiliti termenii colaborarii, avocatul va intocmi toate actele de initiere a divortului si cele care sunt necesare pe parcurs, va oferi consultanta si asistenta juridica, va reprezenta clientul la toate infatisarile si va informa mereu clientul despre mersul procesului.

In cazul partajului sau acordarii custodiei copilului, Pusa Catalin cel mai bun avocat din Timisoara se va lupta sa determine o decizie cat mai buna pentru ambii parinti, daca e sa discutam de partaj, si cea mai buna pentru viata normala a micutului. Pentru clientii cetateni romani aflati in strainatate se va asigura aceeasi consultanta juridica si reprezentare profesionista, se va comunica eficient cu ei pe toate caile posibile, online si offline, datele despre proces fiind trimise in timp real, imediat dupa finalizarea etapelor precursoare finalizarii actiunii. Toate divorturile finalizate in strainatate vor fi recunoscute de instantele romanesti tot prin intermediul avocatului angajat, iar adoptia interna si internationala va putea fi facuta mai usor prin redactarea actelor si consultata juridica in acord cu termenii nationali si internationali legali ai proceselor de adoptie.