Toamna - un anotimp de suflet

Toamna este cel mai frumos anotimp pentru iubitorii de ploi si de frunze cazute. In primul rand , daca iubiti ploaia ar trebui sa va obisnuiti cu toamna, este un anotimp parsiv, in timpul caruia mai ploua decat sa fie soare si frunzele copacilor se transforma in unele aramii sau portocalii. Este anotimpul in care cerul plange aproape zilnic cu lacrimi de sange si este un anotimp in care puteti admira pe jos frunza copacilor care este aramie si extrem de frumoasa.

Este anotimpul viselor, in care puteti sta pe afara suficient de mult, aproape ca vara, daca nu aveti ocupatie si in care va face placere sa calcati pe covorul aramiu si sangeriu, care este extrem de frumos si care va ofera placerea de a acumula ultimele raze ale soarelui tomnatic in corpul dumneavoastra. Nu ratati sansa de a petrece clipe de vis in razele soarelui de toamna si sa va lasati vantul sa va sufle in plete, nu va lasati sufletul otravit de bruma toamnei si nu va lasati influentat de toanele de sezon sau de zilele posomorate ale toamnei care s-ar putea sa va strice cheful. Nu lasati vantul friguros si bruma oribila sa va strice cheful, puteti purta niste haine mai grosute in zilele in care este mai frig afara si nu uitati sa va bucurati din plin de zilele mai calde pentru plimbari si pentru iesiri in oras. Este posibil ca ploaia abundenta din zilele de toamna sa va strice cheful si nu uitati sa fiti fericiti alaturi de cei dragi in orice clipa libera pe care o gasiti in ciuda programului incarcat. Din punctul meu de vedere este extrem de important sa va alegeti momentul in care iesiti afara din casa, trebuie sa fie mai cald si daca ploua sa incercati sa luati o masina sau in cel mai rau caz o umbrela pentru a va feri de stropii reci de ploaie si de vantul rece. Cu siguranta o sa va placa covorul de frunze aramii care este pe jos si o sa aveti posibilitatea poate de a admira pasarile care pleaca catre tarile calde, nu uitati sa va luati la revedere de la razele de soare pe care cu greu o sa le regasiti, poate abia spre primavara. In primul rand, nu uitati de unele zile mai calde, care s-ar putea sa va placa , mai ales pentru persoanele mai in varsta, carora nu le place sa iasa afara in soarele verii decat cu capul acoperit si profita de zilele de toamna pentru a fi mai bucurosi ca nu mai trebuie sa indure razele toride ale verii.

Din punctul meu de vedere este extrem de important sa profitati de fiecare zi, indiferent de sezon, si sa nu uitati ca puteti fi extrem de fericiti in orice zi, indiferent de vreme sau de anotimp. Secretul este in sufletul dumneavoastra, daca sunteti fericiti vi se va parea ca orice zi este minunata, indiferent de ce spun cei din jur sau de vremea din jur, aveti ocazia sa va bucurati de compania persoanelor dragi si nici nu o sa va pese de vremea din jur. Din punctul meu de vedere, secretul fiecarui anotimp este in sufletul dumneavoastra, dumneavoastra stiti ce va trebuie pentru a fi fericiti si ce anume face din viata voastra o cale spre fericire.

Alegeti acele trairi sau sentimente si veti fi mult mai incantati decat daca trece viata pe langa dumneavoastra, fara sa profitati de emotiile care ar putea sa va faca mai fericiti si in primul rand lasati-va condusi de orice emotie care va insenineaza sufletul. Bucurati-va la munca, bucurati-va de prieteni, bucurati-va de o plimbare frumoasa prin parc, bucurati-va de tot ce este viu in sufletul si in mintea dumneavoastra pentru a fi mai incantati si mai fericiti cu fiecare zi care vine si care trece. Daca aveti sufletul pustiu intr-o zi, poate ca este de la vantul toamnei sau poate ca este de la bruma de afara, secretul reusitei este in sufletul dumneavoastra si in bucuriile fiecarei clipe.