Ofera-le invitatilor la botez invitatii de botez pentru baietei inspirate din desene animate

Fata de o fetita, un baietel e mai pretentios, mai nastrusnic si mai energic, asa ca nici invitatii botez pentru baietei si fetite nu pot fi la fel. In primul rand, invitatiile pentru baietei au in centru personaje „masculine”, din desene animate sau o grafica in nuante specifice sexului masculin. In al doilea rand, invitatii botez pentru baietei sunt mai simplute decat cele pentru fetite, pentru ca, exact ca in viata, femeile sunt cu mult mai complicate decat barbatii.

In al treilea rand, invitatii botez pentru baietei pot avea incluse mai multe elemente de interactivitate decat cele pentru fetite si asta deoarece baieteilor le place sa trebaluiasca mai mult decat fetitelor, sa faca si desfaca tot ce prind in manute. Nu in ultimul rand, botezul unui baietel difera de botezul unei fetite prin tematica generala a acestuia si prin cromatica predominanta, care trebuie sa se regaseasca si in cazul plicurilor si invitatiilor de botez. Creatorii si vanzatorii de invitatii botez trebuie sa tina cont si ei de toate aceste detalii foarte importante si sa pregateasca cele mai interesante oferte pe care parintii sa nu le poata refuza. Happy Cards, un magazin online cu invitatii de nunta si botez si accesorii, a reflectat si a analizat cu atentie ambele tipuri de botez si a reusit sa puna la punct cea mai completa oferta de invitatii de botez pentru baietei. Printre ele gasim si cele de tip interactiv, care se desfac pentru a afisa textul cu toate datele si locatiile evenimentelor, cele cu poze reale ale micutilor sau cu un mix intre desene animate si poze reale, ori doar cu desene animate sau personaje desenate.

Inainte de a comanda invitatiile puteti solicita mostre pentru a vedea exact cum sunt cartonul, plicurile, tipul de font folosit la scrierea textului. Nelamuririle si detaliile despre comanda le puteti afla de la echipa Happy Cards, pe care o puteti contacta telefonic sau pe e-mail ori pe chatul online disponibil in timpul zilei.