Nu mai suporti facturile mari la energie electrica? Ia-ti spoturi led si ai bani si de mobila noua

Iluminatul interior si exterior este o operatiune destul de dificila daca ne gandim la costurile pe care le-ar implica si la facturile la energie electrica pe care de abia le mai putem achita din cauza scumpirilor. La casa lucrurile sunt si mai delicate pentru ca spatiul este mai mare, iluminatul trebuie sa fie eficient raportat la spatiul locuibil, iar facturile nu prea pot fi neglijate.

Care ar fi solutia in aceasta situatie? Un spot led de la vreauled.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de sisteme de iluminat moderne, cu led, ar fi salvarea dvs. daca vreti sa faceti si economie si sa aveti lumina in toate camerele si in exteriorul locuintei, daca stati la casa. De peste 20 de ani, vreauled.ro, importator direct, ofera cele mai mici preturi pentru sistemele de iluminat cu led, garantand 80% economie de energie consumata pentru iluminat. De ce e asa de bun un spot led si un sistem format din astfel de spoturi? Energia economisita in medie e de 40% raportat la becurile economice CFL, de 400% daca e sa le comparam cu becurile cu incandescenta. Durata lor de viata este de pana la 50.000 de ore de functionare neintrerupta, nu au mercur, nu au plumb, sunt micute si directioneaza fluxul luminos in jos, pentru iluminatul unei zone mai mari. Spre deosebire de becul normal, un spot led poate fi orientat in orice pozitie, unele sunt fixe, fiind ideale pentru iluminatul unor anumite obiecte, pentru suprafetele verticale si pentru iluminatul general. Oricare dintre spoturile led achizitionate de la vreauled.ro sunt usor de montat pe orice suprafata, unele sunt construite din aluminiu, sunt mai rezistente decat cele cu halogen sau CFL. Radiatorul cu aluminiu asigura o racire constanta si evitarea izbucnirii unui incendiu, plasticul este rezistent la caldura, puterea lor fiin de 3 sau 12 W, iar unghiul de cadere al luminii putandu-se regla pana la 30 de grade.

Livrarea se face a doua zi dupa confirmarea comenzii, prin curier rapid, oriunde in tara. In cazuri exceptionale poate dura maxim 48 de ore, daca localitatea destinatarului e foarte departe sau drumurile sunt cu probleme-zapada, ploi abundente, furtuni etc.