Cele mai neobisnuite cinci confesiuni ale unei insotitoare de bord

Cele mai neobisnuite cinci confesiuni ale unei insotitoare de bord transfer Beauvais Disneyland oferit de catre www.aeroshuttletransfers.ro este rapid si te scapa de multa bataie de cap, insa petrece doar cateva minute gandindu-te la intamplarile pe care le ascunde zambetul proaspat rujat al insotitoarei de bord care iti ureaza vacanta placuta. Fiindca aceste doamne dragute au parte de multe experiente mai putin dragute: unele amuzante, altele terifiante, altele pur si simplu obraznice.

Afla si tu cele mai neobisnuite confesiuni ale unei insotitoare de bord si nu o vei mai privi la fel pe doamna zambitoare care iti aduce ceaiul. In timp de operatorii nostrii care vorbesc limba romana se ocupau de organizarea unui transfer Beauvais Disneyland, au cunoscut-o pe “Maria”, care este insotitoare de bord de sase ani si au aflat cateva povesti interesante de la ea. Cand pleaca in excursie, oamenii uita sa ia cu ei lucruri esentiale si incep sa I le ceara insotitoarei de bord. Printre cele mai neobisnuite, traznite si dubioase cereri se afla: somnifere: drumul catre Paris este foarte lung pentru unii, iar pana ajung la transfer Beauvais Disneyland ar prefera sa traga un pui de somn scutece: multe mame inpacheteaza scutecele in bagajul de cala iar cand bebe face no.2 ii cer insotitoarei de bord scutece. Din pacate pentru toata lumea, abia atunci cand se face transfer Beauvais Disneyland bebelusul va fi schimbat. crema pentru hemoroizi, inhalator, alte medicamente pentru afectiuni cronice sau acute: din pacate “Maria” nu este farmacist un pasager a cerut candva o surubelnita; cand a fost intrebat pentru ce are nevoie de ea, acesta a raspuns ca vrea sa demonteze scaunul avionului forfecuta, penseta si alte instrumente pentru igiena proprie: sa zicem ca aceste cereri nu sunt foarte ciudate, asa cum a crezut si prietena noastra, insa la intrebarea obligatorie “pentru ce aveti nevoie de acest obiect?” raspunsurile au fost cel puin ciudate. O doamna avea nevoie de o penseta pentru a-si scoate cativa tepi de cactus din partile intime, un domn avea nevoie de o penseta pentru a-si scoate un vierme din mana, iar un alt domn avea nevoie de o forfecuta pentru a-si scoate unghia incarnata.

Evident ca toti acesti ghinionisti au fost nevoiti sa astepte sa ajunga la destinatie si sa se faca transfer Beauvais Disneyland pentru a-si rezolva problemele. Insa treaba cu viermele este....cah! Speram ca aceste informatii ti-au fost de folos pentru a te uita de doua ori la lista de obiecte pe care le impachetezi atunci cand pleci in excursie. Iar dupa ce cobori din avion, lasa-te pe mana www.aeroshuttletransfers.ro si bucure-te de un transfer Beauvais Disneyland lipsit de incidente.