Confortul se plateste

O alegere ideala pentru cei care vor sa scape de agitatia cotidiana si sa se retraga intr-un loc linistit, departe de freamatul orasului, este zona Baneasa. Aflata intr-o continua dezvoltare, aceasta zona vine cu tot mai multe solutii urbanistice pentru a raspunde celor mai exigente cerinte. 

Daca vei da un search pe google pentru “case Baneasa” vei descoperi ca exista o oferta diversificata din care iti poti alege o casa pe placul tau. Ai destule optiuni, important este sa dispui si de suficient capital pentru a-ti permite o asemenea casa. Da, confortul costa si inca foarte mult. Casele din Baneasa au preturi destul de pieperate si nu sunt pentru buzunarul oricui. In mod sigur iti poti clati ochii si poti cadea in visare daca te uiti pe un site cu astfel de locuinte. Cum Bucurestiul de alta data era renumit pentru gradinile sale, care ii dadeau un aer mai sofisticat si mai vesel, zona Baneasa isi propune sa le redea bucurestenilor gustul pentru locuintele cochete, inconjurate de verdeata. Nu se rezuma doar la a fi un spatiu pentru case, birouri si alte tipuri de cladiri, ci si un spatiu plin de verdeata, ce da o prospetime si o culoare aparte “micului orasel” din Baneasa.
 
In mod clar putem vorbi de o zona rezidentiala, care se impune print-un rafinamet aparte. Orice tip de locuinta ai alege, ai garantia ca vei avea parte de un spatiu modern, unic, organizat intr-un mod eficient si situat intr-un cartier sigur, linistit, ce iti poate oferi acel confort pe care il doresti. Pacat ca nu putem cu totii sa ne permitem astfel de luxuri si ca acest cartier ramane pana la urma unul elitist, destinat oamenilor de afaceri si politicienilor cu multa dare de mana, ce isi permit astfel de “arogante”.