Carla Bruni - Diva casei Bulgari

La 46 de ani, fosta prima doamna a Frantei, Carla Bruni Sarkozy revine la modelling. Si nu oricum, ci cu o aparitie spectaculoasa in noua campanie publicitara a casei de moda Bulgari, pentru colectia de bijuterii Diva. In prezent interpreta si compozitoare de muzica, Bruni a declarat ca pasiunea sa pentru bijuterii, dar si pentru casa de moda italiana Bulgari a fost cea care a determinat-o sa revina la sedintele foto din tinerete. De asemenea, diva si-a amintit cu placere de primul sau contact cu o bijuterie Bulgari, atunci cand a atins pentru prima data o bratara cu pietre pretioase a matusii sale de care s-a indragostit iremediabil. Cu toate acestea, campania Bulgari Diva marcheaza prima aparitie a Carlei Bruni intr-o campanie pentru bijuterii.

Evenimentul de lansare a noii colectii Bulgari Diva a avut loc la inceputul lunii iulie, in cadrul Saptamanii Haute Couture de la Paris. “Patroana” evenimentului a fost, evident, nimeni alta decat Carla Bruni, care a purtat la gat superbul colier Forever Glamour, ce are in centrul sau un safir de 43 de carate. La eveniment au luat parte si alte vedete, printre care Milla Jovovich sau Bradley Cooper, Virginie Ledoyen, dar si unii dintre cei mai importanti jurnalisti si editori de fashion din lume.
Noua colectie de bijuterii Diva de la Bulgari isi propune sa imbine eleganta clasica cu contemporanul, intr-o serie de piese extrem de interesante, atragatoare si sexy, ce ar complimenta orice femeie care le poarta. Casa Bulgari a mers pentru aceasta linie pe bijuterii masive, cu unele dintre cele mai rare pietre pretioase, metale pretioase (aur alb si aur roz) si designuri atractive. Au fost folosite pietre precum ametistul, turmalina rosie, diamante si peridot verde. Numele colectiei, Diva, vine de la vedetele de film care au purtat bijuteriile casei Bulgari in anii de glam ai cinematografiei, Sophia Loren, Eizabeth Taylor sau Ava Gardner.