Solutii antimatreata la indemana!

Matreata iti da batai mari de cap? Ai incercat numeroase produse antimatreata si rezultatul nu a fost cel la care te asteptai? Ai utilizat un sampon antimatreata profesional si nu ai invins lupta cu matreata?

Iata cateva solutii la indemana:

Spala parul cu iaurt! Dupa ce ai spalat parul cu samponul antimatreata ales de dermatolog sau care ti-a adus rezultatele dorite de-a lungul perioadei utilizarii lui, aplica iaurt proaspat pe toata suprafata lui si freaca foarte bine la radacina. Lasa iaurtul sa actioneze maxim 10 minute. Clateste parul si samponeaza-l din nou.

Foloseste ceai din plante! Dintotdeauna, plantele au ajutat la regenerarea firului de par si l-a protejat de factori externi. Ceaiurile de plante lupta cu succes si cu matreata. Asadar, aplica pe par un ceai obtinut din cimbru, salvie si urzici (cate o lingurita din fiecare la o ceasca de apa).

Aspirina, aliatul tau impotriva matretii! Piseaza doua-trei pastilute de aspirina intr-un servetel. Pune praful obtinut intr-un castron si amesteca-l cu samponul tau antimatreata. Lasa amestecul pe par circa 2 minute.

Amestec de banana si otet! Banana si otetul, in amestec, te ajuta sa lupti eficient impotriva matretii. Paseaza o banana coapta si amestec-o cu doua cesti de otet alimentar. Maseaza scalpul cu acest amestec circa 5 minute. Inveleste parul cu un prosop si lasa amestecul de banana cu otet sa actioneze aproximativ 20 de minute. Apoi spala parul cu samponul tau antimatreata.