Cum ma imbrac vara asta

<<Moda este un obicei, o deprindere colectiva, specifica la un moment dat unui mediu social. Termenul de "la moda" se aplica de obicei unei persoane care poarta haine sau accesorii care fac parte din tendintele modei actuale, chiar daca moda include mai multe ramuri. Moda se schimba foarte repede; este suficient ca cineva sa descopere ceva mai bun si mai frumos, dupa care toata lumea va vrea acel produs, moda schimbandu-se cu o viteza incredibila.>> 

Cam asta este moda ne spun mai toti purtatorii ei, insa cum ne imbracam dicteaza creatorii ei, asadar daca nu ai capacitatea de a dicta - atunci incearca sa te lasi dus de val. Una dintre tinutele cele mai apreciate tinute este reprezentata de rochiile albe, fie ele simple, fie cu aplicatii din dantela sau rochii cu volane, insa desigur sa fie scurte, poate chiar foarte scurte si cu tocuri inalte sau sandale platforma si cu o geaca din piele adaugata. Frezele haotice, gen ciufulici sunt foarte apreciate, asa ca un o combinatie intre un look dulce si unul rebel este combinatia perfecta tot timpul. Si sa nu uitam de ochelarii de soare, care musai se asorteaza la aceasta tinuta, preferabil ca ei sa fie negri. Si vorbind de combinatii traznite mai putem asorta si un tricou sport care sa fie decent de lejer, nici prea larg, cu o fusta cu talie inalta, in dantela, sau in orice caz mai office, pentru a obtine un aspect provocator. Tricoul musai tras pe sub  fusta. 

Iar pentru fetele care nu sunt neaparat duse dupa rochite si fuste, in fashion mai este o varianta compromitatoare, extraordinar de sexi si anume pantalonii scurti cu talie inalta si un maieu larg, din matase cu tenesi in picioare. O tinuta care se asorteaza cu palaria lui Charlie Chaplin si cu ochelarii lui John Lennon.