Cele mai ciudate locuri unde oamenii au ales sa traiasca

Intr-o pestera. Un barbat de 56 de ani din New Mexico a fost gasit locuind intr-o pestera care se gasea pe proprietatea Departamentului de Energie. Roy Moore, omul din pestera, avea panouri solare, usa de intrare, pat, un semineu improvizat si radio prin satelit. A trait in pestera patru ani fara sa fie descoperit. Ce l-a dat de gol a fost fumul si culturile de marijuana…

In podul fostei iubite. Cand o femeie din Carolina de Sud a inceput sa auda zgomote ciudate din pod si sa vada cuie cazand din tavan a inceput sa caute raspunsul la intrebarile sale impreuna cu fii sai. Ce au descoperit i-a lasat masca: in uscatorul din pod plin cu rufe era fostul iubit al femeii. Barbatul fusese eliberat din inchisoare in urma cu doua saptamani si locuia acolo de atunci-relatia lor se incheiase in urma cu 12 ani. Mai ciudat era ca in apropiere au fost gasite si pahare de la fast-food plina cu excremente umane si urina. Fostul iubit aranjase si orificiile din tavan ca sa vada in dormitorul iubitei lui.

In jungla. O fetita din Cambodgia, de opt ani, si surioara sa au disparut in salbaticie si au fost gasite dupa 19 ani. Fetita a fost vazuta odata de un localnic, complet goala, incercand sa fure orezul omului. Pe jumatate animal, fata nu era in stare sa vorbeasca, se comporta intocmai ca animalele. Barbatul a prins-o si i-a incredintat-o mai apoi tatalui sau, care a recunoscut-o dupa cicatricele de pe maini. Incercarile de a o reintegra in societate au esuat: nu putea invata limba locala, mergea in patru labe in loc sa mearga pe doua picioare si refuza sa poarte haine, umbland complet goala. Pana la urma femeia s-a reintors in padure. Autoritatile au fost sceptice in privinta identitatii ei, considerand ca o fetita de opt ani nu putea supravietui in padure singurica, cu atat mai mult cu cat tatal sau a refuzat sa faca testul pentru confirmarea ADN-ului.

Intr-un mini-apartament. Un barbat de 50 de ani din Paris a fost gasit locuind intr-o camaruta cu un plafon inclinat de doar 1.5 metri patrati. El locuia acolo de 15 ani, in locuinta sa putandu-se sta cu greu chiar si in picioare. Chiria platita era de 340 de euro pe luna, iar barbatul a declarat pentru un post de radio francez ca venea acasa si se culca, atat. Proprietarul „apartamentului” s-a trezit cu probleme cu legea pentru ca apartamentele pariziene trebuiau sa aiba cel putin noua metri patrati si sa aiba un dus.