Avantajele cosmeticelor naturale

Pielea este un organ foarte sensibil, reactioneaza la orice substanta care intra in contact cu el, de aceea trebuie sa avem mare grija ce anume folosim in materie de cosmetice. Cosmeticele care se gasesc pe rafturile supermarketurilor nu sunt intotdeauna cele mai blande cu pielea, contin o multime de substante cu efecte dezastruoase asupra noastra, au parabeni, conservanti sintetici, suflati, chiar ingrediente care pot distruge straturile superioare ale pielii.

Cosmeticele naturale sunt alegerea corecta daca ne dorim sa aratam bine si sa ne ferim de afectiuni si alergii nedorite. In produsele cosmetice naturale se gasesc doar extracte de fructe sau plante diverse, concentrate, actiunea lor e mai buna decat a celor sintetice, nu produc alergii, se aplica usor si permit un tratament de lunga durata. In compozitia lor nu se gasesc cu siguranta agenti de fixare pentru cresterea penetrarii cremelor, de exemplu, in piele, parfumuri si coloranti de sinteza, materii prime modificate genetic, multe dintre aceste substante putand sa duca la transformari destul de grave chiar si la nivel celular. Spre deosebire de ele produsele cosmetice naturale au si substante minerale excelente pentru piele, care protejeaza pielea si o mentin placuta la atingere, o hidrateaza in profunzime. Un lucru important este si faptul ca aceste cosmetice obtinute doar din substante naturale, ingrediente naturale se pot aplica in cantitati mici si au efecte foarte puternice pe termen lung, nu necesita folosirea exagerata si rezultatele se vad imediat.

Pentru cosmeticele naturale nu ai nevoie de reteta speciala din partea medicului, se gasesc in magazinele online de profil la preturi bune, raportul calitate-pret este excelent, livrarile sunt rapide, iar producatorii de top garanteaza mereu pentru eficienta tratamentelor.

La comandarea de cosmetice naturale este bine sa citesti cu atentie eticheta sau descrierea detaliata, sa vezi ce substante contine, multe produse pot avea un 5% si alte adaosuri de sinteza, asa ca trebuie evitate si inlocuite cu cele care sunt in totalitate naturale.