Un timp pentru toate

O vorba veche spune ca exista un timp pentru toate. Ce inseamna asta? Ei bine inseamna ca in viata poti sa le faci pe toate daca esti suficient de sigur pe tine si iti faci un plan bine stabilit pe care il urmezi. De unde stiu asta? Ei bine eu sunt acest tip de persoana. Mi-am planificat viata de cand ma stiu si imi place sa evit cat mai mult neprevazutul. E adevarat, pierd toate surprizele, sponataneitatile, clipele unice ar spune unii. Sunt de acord intr-o masura insa si mai mult sunt in dezacord. In definitiv, sincer nu m-am decis daca urasc faptul ca tot ce mi-am propus am realizat insa am uitat cum sa fac lucrurile din senin, in functie de ceea ce simt sau iubesc asta.

Cand am renuntat la jobul meu de vis (internet marketing) si m-am angajat la Corporatia din Pipera, planul era simplu si concis: lucrez cateva luni dupa care incerc sa raman insarcinata si intre timp fac un imprumut pentru constructii case la rosu pentru a avea si o casa noua in care sa ne crestem copilul sau copiii. Avand in vedere ca acest imprumut bancar este destul de micut pentru amploarea constructiei pe care o dorim a trebuit sa caut cu mare grija constructii case la rosu. Am gasit niste meseriasi grozavi cu niste preturi imbatabile la asa lucrare de calitate si dimensiune si apoi am trecut la treaba. Lucrurile au mers ca pe roate atat cu constructia cat si cu sarcina si toate au iesit cu ne asteptam. Poate doar am subestimat cat de usor este sa faci restul dupa ce ai constructii case la rosu. Dar macar avem un acoperis asupra capului si acum incet incet am co-optat echipa pentru proiectul electric.

Cum asa? Ei bine pe langa curentul electric trebuie instalate si luminile si toate mufele pentru sistemul de sunet pe care sotul meu vrea sa il monteze in toata casa. Sper ca si tu esti ca mine si ca o sa poti sa iti planifici viata facand astfel incat sa fie totul bine.