Sfaturi pentru o mutare in siguranta a marfurilor

In perioada de dinaintea unui transport de obiecte masive, cum ar fi cele de mobilier sau alte tipuri de incarcaturi mari, este bine sa se creeze un plan si sa se evalueze unele elemente speciale, cum ar fi detaille privind impachetarea si transportul propriu-zis. Este indicat sa se angajeze serviciile unei companii de specialitate ca si http://transportsigur.ro/, careia sa ii adresati unele intrebari referitoare la tipurile de facilitati pe care le poate oferi.

Inchiriati un camion sau o duba cat mai curand posibil. A rezerva un mijloc de transport marfa international in ultimul moment pentru un numar mare de obiecte grele poate costa bani, timp si stres. Incepeti operatiunile de ambalare in timp util. Trebuie sa se impacheteze lucrurile in mod corespunzator, astfel incat sa nu se piarda timp pretios si sume de bani semnificative pentru ceea ce putea fi pregatit la momentul oprtun. Listati materialele de ambalare, inclusiv pregatirea cutiilor casetelor de ambalare, lazilor si orice alt echipament de care este nevoie sa se ambaleze piesele de mobilier, astfel incat sa se poata transporta totul in conditii de siguranta si eficienta. Angajati o companie cu forta de munca specializata pentru a va ajuta la incarcarea marfurilor in remorca sau camion, pentru ca nu aceste tipuri de bunuri de dimensiuni si greutate considerabile nu se pot transporta prin propriile maini si este, de asemenea, o sarcina consumatoare de timp si, in acelasi timp, un proces obositor. Puneti cele mai grele marfuri sau obiecte in partea de jos a recipientului de transport.

Nu uitati sa discutati despre polita de asigurare (daca este necesar) pentru obiectele de mare valoare. Asa ca, atunci cand mobilierul si alte obiecte de pret sufera unele daune in timpul relocarii, puteti utiliza acoperirea asigurarii pentru a le inlocui sau sa diminueze costul de inchiriere.