Haine si accesorii barbatesti de la Grandprix Originals

Ti-ai dorit dintotdeauna sa aduci trecutul in prezent si sa te imbraci asa cum o faceau parintii prin anii 1960-1970? Look-ul vintage e parte din stilul tau de viata? Exista un singur loc in Romania, in online, care a reusit sa imbine in mod armonisor conceptul de vintage cu cel de originalitate si modern: grandprix originals, magazin online de haine pentru barbati si femei si accesorii premium, de cea mai buna calitate.

La grandprix originals, cei mai rasfatati par a fi de departe barbatii. Jachete, tricouri, bluze si camasi, incaltaminte si diverse accesorii – brelocuri, sepci, casti, cani, butoni, umbrele cu logo-uri celebre din industria automobilismului de altadata, toate isi asteapta clientii pe rafturile virtuale, imbiindu-i cu preturi cu reduceri consistente aplicate si o calitate de invidiat. Jachetele pentru barbati sunt mai groase, de iarna, sau mai subtiri, pentru cand e mai cald afara, cele groase sunt umplute cu puf si pene de gasca, in timp ce jachetele subtiri au PES si BBC in compozitia materialului. Fiecare dintre ele are insemnele unor logo-uri originale din perioada anilor '60-'70, sunt foarte calduroase si au un sistem de inchidere solid pentru o etansare perfecta. Tricourile din BBC sunt si ele calduroase, mai lejere, speciale pentru anotimpul cald sau pentru purtat prin casa, sunt de diferite culori si cu diferite inscrisuri, in functie de gusturi si preferinte in materie de sporturi cu motor. Bluzele si camasile din acelasi material completeaza colectia pentru barbati de la gradprix originals, impreuna cu incaltamintea mai groasa sau mai subtire in stil italian, de cea mai buna calitate si cu o gama cromatica diversa, adaptata nevoilor fiecarui tanar sau adult.

Pentru toate comenzile facute de pe site-ul grandprix originals, care depasesc 100 ron, transportul este gratuit, prin curier rapid, comanda ajungand in doua zile. Returul este permis in 10 zile lucratoarea de la primirea coletului, produsul cumparat si returnat trebuind sa fie prezentat in ambalajul propriu si fara urme de deterioare, zgariere.