Apa naturala de trandafiri in cele mai bune produse

Apa naturala trandafiri se gaseste in foarte multe produse cosmetice de pe site-ul nostru, si cu siguranta face din fiecare un adevarat rasfat feminin. Sa nu uitam insa ca Rose of Bulgaria comercializeaza si produse pentru barbati, cat si pentru copii, produse care nu vor face decat sa aduca armonia in casa dvs si echilibrul intregit de micile bucurii ale unui rasfat cosmetic vegetal. 

Barbatii pot beneficia de apa naturala de trandafiri prin intermediul lotiunilor dupa ras, a balsamului pentru calmare dupa ras sau pentru barbierit, crema de ras, parfum sau gel de dus. De asemenea, crema anti age special conceputa pentru barbati va oferi beneficiile trandafirilor din Vale intr-o ingrijire unica si de durata. Aroma pentru produsele vegetale din trandafir destinate barbatilor este mai puternica, mai patimasa, atragatoare si demna de temperamentul contemporan al tuturor barbatilor. Produsele pentru barbierit au grija de tenul lor, oferindu-le confort, calmand pielea iritata dupa barbierit, hranind-o si calmand-o.

Pentru cei mici produsele pe care gama noastra, Rose of Bulgaria, le ofera, sunt mai subtile, alese mai grija pentru ca micutii sa nu sufere de eventuale probleme create de contactul cu ochii, de usturimi si sa se simta cat mai bine, sa se bucure astfel de avantajele unei bai aromate. Insa, tot in aceleasi tonuri de trandafiri, cu extract din apa de trandafiri superbi din Vale, sunt create si sampoanele doi in unu gel de dus, Rose of Bulgaria, sapunurile si parfumurile roll on dedicate copiilor. Pentru femei produsele sunt mult mai ample avand in vedere necesitatile lor si variatele tipuri de piele pe care femeile in general le prezinta. In aceste circumstante, insa reprezentantele sexului frumos se pot simti onorate, deoarece au la alegere cosmetice bio pe masura nevoilor lor care dau rezultate incredibile. 

Gama Rose of Bulgaria nu face decat sa ajute intreaga familie sa se simte confortabil, aromata, pura si ferita de bacterii, oferind si o stralucire impecabila de durata.