Buchetul de nasa

Oricine a participat macar o data la o nunta stie ca rochiile au un rol important in a comunica invitatilor atat o anumita atitudine, cat si pozitia pe care persoana respectiva o are in cadrul ceremoniei. Acelasi lucru este valabil si pentru buchetul de flori, al miresei sau al nasei. Fie ca este vorba despre o nunta traditionala sau de una moderna, fiecare tip de buchet are o poveste proprie, si trebuie sa se potrivesca bine cu rochia sau cu tematica evenimetului.

Tipuri de buchete de nasa pe care le poti gasi la floraria online Floricudrag.ro:

Buchetul de nasa cu trandafiri rosii. Culoare rosie a fost intotdeauna un simbol al pasiunii, al dragostei si al curajului, iar in combinatie cu floarea de trandafir, reprezinta alegerea ideala, potrivita cu starea de spirit din ziua nuntii. Buchetul de flori pentru cununie. Acest buchet este alcatuit cu pasiune, din flori de hortensia, trandafiri si craspedia, si inspira bucurie, curaj si sinceritate. Ceremonia de cununie va capata o atmosfera deosebita datorita acestei combinatii indraznete.

Buchetul de trandafiri de nuante diferite. Combinatia inedita de colori, rosu, galben si portocaliu, formeaza un buchet de nunta deosebit, ce poate fi adaptat cu usurinta la mai multe evenimente, cum ar fi nunta sau cununia, potrivit atat pentru mireasa, dar si pentru nasa.

Buchet de bujori si alstroemeria. Putine combinatii florale sunt atat de impresionante ca cea de bujori si alstroemeria, iar combinatia reusita de alb cu roz fac din acest buchet un accesoriu special pentru nasa.

Buchetul pal pentru cununie. Frumusetea deosebita a acestui buchet este oferita mai ales de folosirea unor nuante pastelate, de galben si roz. Florile folosite sunt trandafirii si bujorii, pentru a exprima, in ziua nuntii, gratia si delicatetea caracteristice evenimentului.

Buchetul de flori multicolore. Aceasta compozitie florala are in componenta sa o combinatie multicolora de trandafiri. Este ferm, indraznet si elegant, datorita trecerii graduale de la rosu la alb, simboluri ale pasiunii si puritatii.

Cumpara un buchet de nasa deosebit de la Floricudrag.ro, cea mai noua florarie online. Buchetele de flori pe care le gasesti pe Floricudrag.ro sunt realizate cu pasiune si daruire pentru a-ti face viata mai frumoasa, si sunt destinate ocaziilor speciale, cum ar fi aniversari, onomastica, ocazii neasteptate, sarbatori, nasterea unui copil, eficientizarea unei afaceri, cucerirea unei persoane dragi.