Ce beneficii va pot aduce cosuri cadou paste cu bauturi fine

O veche zicala romaneasca spune ca obrazul fin, cu cheltuiala se tine si, am adauga noi, cu cele mai inspirate cosuri cadou paste. Niciunde nu e mai adevarata zicerea ca in lumea afacerilor, in corporatii si companii mari si mijlocii. Sute de furnizori, zeci de colaboratori, foarte multi oameni de care depinde in proportie de 70-80% valoarea investitiei si importanta brandului. Nu ai cum sa ramai indiferent la serviciile lor si trebuie mereu sa le arati ca ai incredere in ei si iti doresti ca toate colaborarile sa continue cat mai mult timp posibil. Evident, exista mai multe variante, de la felicitari sau un e-mail personalizat, un telefon, pana la cosuri cadou paste si pachete speciale.

Din supermarket sau de la o firma de cosuri cadou paste?

De preferat este ultima varianta, cosurile cadou paste fiind usor de gasit pe internet si simplu de alcatuit. Desigur, puteti sa trimiteti un angajat de incredere sa cumpere produsele din supermarket si sa le ambalati dvs. sau sa va duceti personal, insa cu siguranta nu veti avea destul timp sa gasiti cele mai bune produse pentru cosuri cadou paste. Pe de alta parte, pentru ca nu va pricepeti la astfel de combinari de produse, riscati sa obtineti un cos cadou cu un aspect nu tocmai placut. Cel mai bine este sa lasati toata treaba si bataia de cap pe mana profesionistilor in cosuri cadou de la GiftIdea. Cu peste 50+ de produse de toate tipurile pe care le puteti combina intr-un cos, GiftIdea are cele mai inedite idei si cei mai buni specialisti in ambalat si decorat manual, cele mai bune preturi la cosuri cadou paste. Pe langa dulciuri romanesti si straine, gemuri si dulceturi, magiun si alte tipuri de dulciuri, GiftIdea se lauda si cu cele mai rafinate bauturi alcoolice fine, premium, de la cele mai mari branduri producatoare din lume.

Avantajele cosurilor cadou paste cu bauturi fine 

Ce avantaje va aduc cosuri cadou paste cu bauturi fine? In primul rand, calitatea si gustul interesant, ambalajul extraordinar, marca pe care oricine o recunoaste. Un Cognac Special Reserve Extrafin 28 ani, un whisky sau un vin de colectie premium merg foarte bine cu dulciurile internationale precum pralinele, Pates de Fruit sau Amaretti si Panettone. In al doilea rand, rafinamentul si simbolismul transmis prin intermediul asezarii cu atentie a sticlelor in cosurile cadou. Bauturile fine prezente in cosuri le pot spune colaboratorilor si furnizorilor ca serviciile lor v-au fost utile, ca stiti cum sa apreciati pe cineva care va ajuta si ca relatia se doreste a fi continuata. Nu in ultimul rand, impresia lasata si structura cosului cadou in ansamblu vor fi mult mai puternice si mai bine targetate, avand in vedere ca un colaborator de top va fi intotdeauna la punct cu tot ce tine de cele mai noi tendinte. La orice comanda se poate folosi si configuratorul online, prin intermediul caruia se poate alege exact ce produse vor fi in cosul cadou si in ce fel de ambalaje. Pretul final primeste si discount corporate si pentru volum, ambele negociindu-se telefonic, la confirmarea comenzilor.