Cine nu-și dorește o iubire cu cântec, pasiune și dorință  „hot”? Să te poți lăsa în voia instinctului și să trăiești cele mai cele momente. Să faceți toate nebuniile și să gem(i) de.. gutui?
Că tot e toamnă, consider că cel de gutui e cel mai potrivit pentru niște clătite de sezon, mâncate, bineînțeles, în 2.
Să trecem peste preambul și peste glumă. Noi glumim, râdem, dar cântecele din poporul românesc contemporan spun adevăruri profunde, sincere, reprezentative pentru societatea sec XXI.
De exemplu, domnișoara Alessia, care are toate atributele unei fete de succes – focoasă, sexy, blondă și îndrăzneață- spune tuturor că, dacă o vor găsi, o pot încerca, sexual, bineînțeles. Hotârătă, ea spune așa:
Find me, ale ale, and when you find me
You can try me , ale ale, hide me in your dreams
….
Baby you can find the spot
Maybe you can get it up.
Nu vom comenta despre finding the spot sau despre getting it up pentru că nu știm prin ce experiențe a trecut săraca fată înainte. Considerăm că odată ce zice asta, știe ea ce știe.

Mergem mai departe și dăm legătura băieților de la Narcotic Sound. Aici, o distracție pe cinste. Fete care taie banane, beau lapte și le curge din gură, trupuri dezgolite și tot ce îi trebuie unui videoclip ca să fie considerat soft porn.
Aici, găsim aceeași pofta nestăvilită a unei domnițe de a gusta plăcerea carnală:
Lookin’ at you just make me hot
Go boy and hit my spot. 
Dar, de această dată, domnița noastră îi / ne spune rațional:
Uhh my babe .. uh uhh my babe
Slow sloww down
Wait for another round’

Dj Sava și Andreea o spun pe șleau, reușind să pună punctul pe i. În melodioara lor energică, femeia este un obiect, dotat cu parte dorsală, parte care este denumită „money maker”.  Tot cântecul, parcă, este o instrucțiune concisă despre cum să se miște obiectele (fete) pentru a satisface vizual și tactil boss-ul care analizează situația dintr-un fotoliu (de boss, bineînțeles). Dacă apeși hiperlinkul și asculți melodia vei auzi de-a lungul melodiei vocea unui bărbat de culoare care intervine punctual, încurajând fetele și ținându-le chiar și un mic speech. Rolul lui nu poate fi altul decât de dealer/ pește al mașinilor de făcut bani.
Lista melodiilor cu tentă sexuală este lungă. Ba, cred că toate melodiile de la Tv și radio (posturile generaliste) sunt construite cu versuri și imagini cu conotații sexuale. Concluzia este simplă, carpe diem, baby! Astazi suntem 7 miliarde. În curând, cu toată promovarea instinctului și a împerecherii vom ajunge la 14, cat ai zice peeeește!