Torser – Solutia impotriva undelor electromagnetice

Intr-un secol al vitezei, al informatiei si mai ales al tehnologiei, in care device-uri electronice mereu mai performante si mereu mai agresive, din pacate, pentru organismul uman continua sa apara, Torser este solutia pentru aparare.

Un mijloc foarte eficient si sigur de a ne proteja in fata radiatiilor emise de device-urile lumii de azi – telefoane, tablete, computer desktop sau laptopuri, televizoare smart - Torser poate preveni in mod cert bolile profesionale pentru cei care sunt nevoiti sa stea toata ziua in fata calculatorului sau a altor tipuri de device-uri de acest gen, dar si ale celor care intra in contact foarte des cu aparate precum copiatoare, cuptoare cu microunde, aparate pentru efectuat masuratori diverse, device-uri pentru telecomunicatii mobile, device-uri ce emit ultrasunete si radiatii, si lista poate continua cu majoritatea obiectelor de care oricare dintre noi se inconjoara astazi.

Ce este, concret, Torser? Un dispozitiv de protectie nou,  revolutionar, fara precedent in lume, care atunci cand este purtat in momentul interactionarii cu tot soiul de device-uri cu efecte negative asupra organismului uman reusesc sa creeze un scut pentru organism in fata radiatiilor electromagnetice si a altor tipuri de radiatii, asa cum explica foarte bine site-ul torser.net. E drept ca cercetarile efectuate de medici si specialisti, ca si experimentele cele mai recente au indicat ca exista anumite reguli pentru folosirea obiectelor electronice a caror respectare ar scadea simtitor riscurile expunerii (vezi ecrane de protectie, distante semnificative etc). Insa, cercetatorii au stabilit recent ca exista si o componenta informationala a radiatiilor, impotriva careia nu protejeaza nicio regula si nicio masura si nici nu exista vreo varianta de a bloca aceasta componenta a radiatiilor electromagnetice. Cu exceptia dispozitivului portabil Torser.

Torser reuseste sa devieze si sa neutralizeze componenta negativa a campului electromagnetic, creand un obstacol impotriva aparitiei conexiunilor energo-informationale cu organismul uman. Reusim astfel sa evitam boli importante ale secolului in care traim, si reusim sa protejam sistemul imunitar - atat pentru noi cat si pentru copiii nostri, care sunt si mai expusi acestor pericole.