Obtineti efecte interesante si zone mai usor de intretinut cu pavele de la Paverom Construct

Cautati cea mai simpla si mai eficienta metoda de a schimba aspectul suprafetelor circulabile fara sa fiti nevoiti sa cheluiti o avere pe decoratiuni scumpe? Solutia cea mai buna este alegerea unor pavele de diferite forme si marimi, cu modele dintre cele mai diverse, ideale pentru curtile cladirilor rezidentiale, pentru alei, zone comerciale, zone private.

Avantajele pavelelor

Pavelele rezista foarte bine la abraziuni, sunt flexibile la montaj, rezista la orice presiune mai puternica si nu se crapa, se monteaza simplu si rapid, rezistenta mare fiind atat la traficul pietonal, cat si la cel rutier. Intretinerea lor este simpla, se pot spala, sterge, se pot matura, fara a exista pericolul modificarii structurii lor. Avantajul major al montarii de pavele tine de utilizarea zonelor pavate imediat dupa montare, fara sa existe timpi morti de asteptare pentru intarirea cimentului sau a asfaltului, asa cu era cazul inainte de aparitia acestei solutii inedite de pavaj. Imbinarea pavelelor se face simplu, eficient, iar rezistenta suprafetei astfel obtinute e mai mare decat a cimentului si dureaza mai mult decat asfaltul. Flexibilitatea pavelelor este data de incarcatura distribuita pe suprafata atinsa si atenuarea oricarei suprasolicitari de catre nisipul de dedesubt.

O gama variata de pavele la Paverom Construct

La Paverom Construct gasiti o gama variata de modele si forme pavele pentru pavaj decorativ, pietonal, stradal, pentru gradini, dar si pavaj industrial. Daca nu stiti exact ce sa alegeti pentru zona care o aveti de pavat puteti oricand sa cereti o parere avizata de la experiti Paverom Construct, preturile de comercializare fiind cele mai bune de pe piata la ora actuala. Printre serviciile oferite de firma Paverom Construct se numara si montajul, transportul pavelelor si consultanta design pentru a gasi cea mai buna aranjare a pavelelor in spatiul dat. Odata pavate, zonele vor rezista peste ani si vor asigura un mediu de lucru placut sau o zona de relaxare plina de personalitate si eleganta, rafinament.